20/11/2023

Ook dit jaar organiseert Lionsclub Dokkum-Bonifatius weer de traditionele Zalmactie. Iedereen uit Dokkum en omstreken wordt uitgenodigd onze heerlijke warm gerookte zalm te kopen. Voor eigen consumptie of als Kerstgeschenk voor uw relaties. 

 

Samen in actie in Dokkum voor het goede doelLionsclub Dokkum-Bonifatius Zalmactie 2023
Voor de vijfde keer organiseert Lionsclub Dokkum Bonifatius deze zalmactie, die mooi past in de traditie van activiteiten voor en door Dokkumers. De Stichting Altijd Doen uit Dokkum is ook nu weer het doel van de zalmactie. De stichting zet zich in voor mensen die het in het dagelijks leven niet altijd even gemakkelijk hebben. Zo organiseert Altijd Doen jaarlijks verschillende activiteiten, zoals een kerstdiner en een vakantiedag voor gezinnen: https://altijddoen.nl/

 

Nu bestellen, levering voor Kerst
Deze heerlijke zalm wordt op ambachtelijke wijze gerookt door de bekende Jongens van de Fant en vacuüm verpakt zodat ze tot in het begin van het nieuwe jaar houdbaar is. De zalm is per stuk van 200 gram te bestellen voor slechts €9,-. Bestellen kan tot en met donderdag 14 december. Dat kunt u doen via algemene besteladres zalmactielions@gmail.com. De organisatie zorgt ervoor dat u vlak voor Kerst de zalm in huis heeft. 

 

Speciale actie voor bedrijven en organisaties in de regio
Naast verkoop aan particulieren is er een speciale actie gericht op bedrijven en organisaties. Zo kunt u deze heerlijke zalm in grotere aantallen afnemen, bijvoorbeeld voor personeel en relaties. Heeft u interesse? Neem dan contact op met de organisatie via het algemene besteladres of via een bij u bekend Lionsclublid.